Voor innerlijke rust en levenslust!
Een EmotieCoach-sessie van 25 minuten werkt écht!

“Het werkt! Het werkt écht Henriette!”

Clara belt me kort nadat we een EmotieCoach-sessie hadden. Haar enthousiasme spat uit m’n mobiel: “Weet je nog die sessie dat ik me zo ergerde aan m’n man Karel, omdat ie zoveel praat? We liepen laatst op het strand en wat denk je? Ik betrapte mezelf op de gedachte: Wat heb ik toch een leuke man, hij kan zó gezellig kletsen! Ik schrok er bijna van! Haha!” 

Is er iets veranderd aan haar man? Echt niet.

Is er iets veranderd aan haar? Ja!

Clara ervaart de wereld anders. Ze bevrijdde zichzelf van de gedachte dat ‘veel praten’ slecht is. 

Wat hebben we in die sessie gedaan?

Aan de hand van haar emoties hengelde ze de overtuiging naar boven ‘Veel praten is fout’. Dat onderzochten we en daardoor begreep ze dat ze dit van haar moeder had overgenomen: De overtuiging dat veel praten fout is kan levensreddend zijn als je opgroeit in een Jappenkamp! Voor Clara echter, werkte deze onbewuste regel die ze meekreeg als kind, belemmerend in het contact met haar man, haar werk en haar levensgeluk.

Met dit fantastische inzicht heeft ze zichzelf kunnen bevrijden van die belemmerende gedachte. Hierdoor veranderde haar irritatie over het geklets van haar man in liefdevolle genegenheid.

“En het mooiste was, ik kon hem wel kussen!”

Ik vroeg haar waarom ze dat niet deed? “Eh… tja, kunnen we daar alsjeblieft een nieuwe sessie voor boeken?”

Herken je dat een onbewuste overtuiging je soms danig dwarszit? Deel het in de reacties. Ik hoor graag van je!


Uiteraard is er in deze sessie meer besproken dan ik kan beschrijven. De ervaringen van de mensen uit mijn artikelen zijn gebaseerd op wat ik tegenkom in de sessies, maar de namen zijn fictief en enige overeenkomst met personen berust op louter toeval. Wil je ook ervaren wat een EmotieCoachsessie voor je kan doen? Stuur me een mailtje of maak een afspraak op 06 • 21211086..

Leave A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.