Voor meer rust én levenslust
Reviews

Heb je al eens een sessie gedaan bij de EmotieGids?

Fijn als je die ervaring wilt delen
Daar heeft je medemens wat aan

Dankjewel voor je reactie. Zo krijgen anderen een vollediger beeld over EmotieCoaching.

 
 
 
 
 
Vanwege privacy word je e-mailadres niet getoond.
9 berichten.
Sasha Sasha
Wat een fijne sessie zeg ❤️ Ik ga het niet meer vergeten. Ik voel me zo goed na dit gesprek. Emoties zijn geen last. Gevoelige mensen kunnen ook leren hun emoties te waarderen.
Arlen Twaalfhoven, www.hugseat.io/ Arlen Twaalfhoven, www.hugseat.io/
Ik raak niet uitgepraat over hoe kort, eenvoudig en superverhelderend de sessie was. Het is dóen. In plaats van analyseren, van alles en nog wat op schoot nemen, of juist niet meer op schoot nemen, etc. etc. Binnen een uurtje is mijn jarenlange angst voor emoties verdwenen. Ze zijn niet eng, oncontroleerbaar. Integendeel. Down-to-earth. Eenvoudig. Een grote hulp.
Carla Berger Carla Berger
Hoi Henriette, wat een fijn gesprek heb ik gehad met je. Met inzicht, diepgang en humor heb je me weer op de goede weg (A1) gezet. Je vraagt door op een prettige manier. Ben er in mijn hoofd nog mee bezig, op een fijne manier. Dank je wel.
Rachel, edelsmid 48 jr Rachel, edelsmid 48 jr
Hé Henriette, Dankjewel! Wat een fijn gesprek was dat, gisteren. Dankjewel! Nadat jij weg was ben ik naar buiten gegaan met een vol hoofd en geen zin om erover na te denken maar alleen maar te voelen. Vandaag heb ik ruimte om de rust te pakken en ben mij meer dan ooit bewust van de keuzes die ik kan maken. Het geeft een bevrijd gevoel. Ik zal nog veel "moeten" oefenen hiermee maar voel mij een stuk energieker. Veel liefs, Rachel
Kim, kunstenaar 32 jaar Kim, kunstenaar 32 jaar
Mijn werk voelde eerst aan als een hell, door situaties terug te halen en ze anders te interpreteren is mijn kijk erop veranderd en kan ik het accepteren zoals het is. Nu kan ik mij focussen op dingen waar ik graag mee bezig wil zijn.
Jorien, docent 37 jaar Jorien, docent 37 jaar
Het is iets heel moois wat je doet! En het heeft me zeker geholpen. Veel succes met je verdere ontwikkeling in dit interessante werk.
Henriette Beheerdersantwoord van: Henriette
Dank Jorien!
Antje, Ademcoach 53 jaar Antje, Ademcoach 53 jaar
Hoi Henriette, Ik wil je nog even extra bedanken voor de inzichten die je me hebt gegeven tijdens ons gesprek over de bruiloft. Ik was zeer verrast in a good way, hoe snel op tafel kwam waar het over ging. Zo fijn als iemand met je meekijkt naar waar het pijn doet. Emoties zijn zeker waardevol om erachter te komen waarom we doen wat we doen. Je rustige en professionele manier van werken heb ik als heel fijn ervaren. En de inzichten die ik zo snel kreeg door van binnen te voelen wat en waar het vandaan kwam vind ik fenomenaal. Ik heb echt veel aan ons gesprek gehad en nog. Ik ben me bewust geworden om beter naar mn lichaam te luisteren. In plaats van het vanzelfsprekende voorbijgaan aan de emoties die zich aandienen in het dagelijkse leven, sta ik nu even stil om dat gevoel aandacht te geven. Ik ervaar daarom minder ruis en knagend gevoel. In contact met anderen verlies ik me minder snel. Prachtig kompas dat lichaam van ons en de antwoorden die onze emoties geven. Ik heb in het half uur met jou meer geleerd dan in therapie en andere coachsessies en raad het iedereen aan die meer inzicht wil krijgen over hun relaties en eigen ontwikkeling. Dank je wel!
Henriette Beheerdersantwoord van: Henriette
Fantastisch dat je je emoties en lichaam nu als goed gereedschap kan gebruiken, Antje. Dank voor je mooie woorden!
Sophia, remedial teacher en kindercoach, 42 Sophia, remedial teacher en kindercoach, 42
Dank je wel voor jouw sessie! Ik had gisteren het gevoel dat ik opeens weer de liefde voor mijn zusje voelde van toen ze nog klein was... Heel fijn! Dank je wel!
Henriette Beheerdersantwoord van: Henriette
Mooi Sophia. Jij dankjewel voor je openheid! Daardoor konden we in een half uurtje zo'n mooi resultaat boeken. Compliment voor jezelf 🙂
Sara, zorgverlener 44 jaar Sara, zorgverlener 44 jaar
Het is fascinerend hoeveel kwartjes er vallen in zo'n korte tijdsperiode bij deze vorm van coaching! Henriette geeft je op een liefdevolle en warme manier een kijkje in je emoties en wat ze je zeggen. Ze is to the point, helder, scherp, maar ook betrokken, begripvol en een fijn mens om bij te zijn. Ik raad het iedereen aan! Een snelle lichte methode die mij heeft verrijkt en verder heeft gebracht dan de meeste andere coachingsvormen die ik heb geprobeerd de afgelopen jaren.
Henriette Beheerdersantwoord van: Henriette
Geweldig om te horen dat het jou ook zo veel goeds brengt! En dank voor je complimenten, ik bloos ervan 🙂