Voor innerlijke rust en levenslust!

Ben je (bijna) coach?

Om daadwerkelijk sprongen te kunnen maken in je bedrijf heeft de EmotieGids de sessie Ondernemen vanuit vreugde en flow ontwikkeld. Volledig gericht op wat jij nodig hebt als (startend) coach.

Coach de Coach

De EmotieGids biedt ondersteuning

Als start-up loop je tegen een berg praktische stappen aan, voordat je überhaupt kunt nadenken over het coachen van klanten.

De EmotieGids biedt ondersteuning in hoe je je praktijk wilt gaan neerzetten door creatie van binnenuit. Ook als je al een praktijk hebt, en wilt gaan ondernemen vanuit flow.

Wat is Ondernemen vanuit flow?

Ik help je op weg door je te coachen aan de hand van je emoties.

Emoties wijzen ons de kortste weg naar binnen, naar je blauwdruk, dus we kijken naar wat er vanuit daar wil ontstaan en hoe je je praktijk vormgeeft vanuit innerlijk weten.

Het gaat in eerste instantie niet om resultaten, maar om vreugdevolle expressie van je ideeën, geheel in lijn met de natuurwetten, want… Wat je uitzendt, trek je aan.

Het gaat erom dat jij creëert vanuit je essentie. Dan volgen de resultaten en de klanten die bij jou passen, onvermijdelijk. Dat is de wet van aantrekking; we volgen de energetische logica van de natuurwetten.

In de sessie Ondernemen vanuit vreugde en flow bekijken we wat je nodig hebt en waar je verlangens liggen. Zodat je op basis van inspiratie en vreugde je (eerste) stappen kunt zetten.

Hoe maak ik een afspraak?

De sessie Ondernemen vanuit Vreugde en Flow vindt online plaats via Zoom.
Prijs per sessie: 135 eu per uur, elk volgend kwartier 15 eu.
Betaling geschiedt achteraf via een tikkie. De factuur voor aftrek van de belasting volgt.

Je boekt je sessie via de gele knop.
Zet bij de opmerkingen “Vreugde en Flow”.

Lees vooral ook even de tip hieronder!

Tip

Je kunt de kosten van deze sessie aftrekken als coachingskosten en in mindering brengen op je belastingaangifte (klik voor link).
Mogelijk is er een soortgelijke regeling in België. Vraag naar de mogelijkheden bij je belastingadviseur.


Hoe de EmotieGids startte vanuit flow

Even een voorbeeld van mijzelf, van toen ik nog met de opleiding bezig was: Bewegingsvrijheid was voor mij enorm belangrijk. Ik zag erg op tegen het ‘vastzitten’ aan een praktijkruimte en daarmee niet mijn vrijheid te kunnen behouden.

Al tijdens de opleiding kreeg ik het idee om online te gaan coachen. Dat was in die tijd een ondenkbare stap in de wereld van coaching, want voelen kon alleen maar face to face dus dat was een voorwaarde om rapport te kunnen maken met je klant. Zo was de algemene tendens.

Volg je innerlijke impuls

Ik besloot te vertrouwen op mijn innerlijke impuls, -in lijn met zoals ik getraind was, en startte met het aanbieden van online sessies. Dat werkte. In 2020 werd dat ook wereldwijd duidelijk toen de wereld in lockdown moest. Al spoedig was ik niet meer de enige die wist dat online coaching bijzonder goed werkt!

Ben je (bijna) coach?
Comfortzone 😉

Veilig

Online coaching is niet alleen voor mijzelf de ideale manier van werken, ook voor de klanten heeft het een fantastische meerwaarde. Mijn specifieke doelgroep blijkt in de veilige setting van thuis, beter in staat te zijn om alles uit de sessie te halen, beter zelfs dan in de soms wat klinische omgeving van een praktijkruimte. Tenslotte leren wij alleen als we ons ontspannen en veilig weten.

Creatie vanuit vreugde

Dit is een voorbeeld van hoe creëren van binnenuit werkt: Vertrouw op je innerlijke impuls, ook als niet direct duidelijk is, waar het toe leidt.

Ik bedoel met bovenstaand voorbeeld uiteraard niet dat jij ook online zou moeten coachen, maar laten zien dat als we op onze innerlijke impuls durven te vertrouwen en deze volgen, dan wordt ons eigen unieke pad stap voor stap helder.

Emoties als leidraad

Vreugde toont ons daarin de weg. We gebruiken de opborrelende emoties om te kiezen wat resoneert en wat niet, en wat je vreugdevol prikkelt. Dat geeft inzicht in wat past bij jouw blauwdruk. Zo maak je de juiste keuzes op basis van innerlijke leiding.

Luister naar je emoties en creëer de ideale setting voor jezelf en je (aanstaande) klantenkring, zodat je de klanten aantrekt die met jou resoneren. Win-win!

Resoneert dit? Maak je een afspraak met de gele knop:

Weet je welkom!

Martina, 41 jaar – Coach in opleiding
Ik had oprecht het gevoel dat ik niet veroordeeld werd en dat kundige ogen mee keken. Het verbaasde me dat ik het voelen op een bepaald moment eng vond. Bij jou ‘aan de hand’ durfde ik dit stuk te voelen en het was helemaal niet eng. Ik weet nu welk thuisgevoel ik opzoek en hoe.


Ik kijk ernaar uit om met je te werken, collega!