Voor innerlijke rust én levenslust

Ben je (bijna) coach?

Om daadwerkelijk sprongen te kunnen maken in je bedrijf heeft de EmotieGids de sessie Ondernemen vanuit fun en flow ontwikkeld. Volledig gericht op wat jij nodig hebt als (startend) coach.

Coach de Coach

De EmotieGids biedt ondersteuning

Als start-up loop je tegen een berg praktische stappen aan, voordat je überhaupt kunt nadenken over het coachen van klanten.

De EmotieGids biedt ondersteuning in hoe je je praktijk wilt gaan neerzetten door creatie van binnenuit. Ook als je al een praktijk hebt en wilt ondernemen vanuit flow.

Wat is Ondernemen vanuit flow?

Ik help je op weg door coaching aan de hand van je emoties.

Emoties wijzen ons de kortste weg naar binnen, dus we kijken naar wat er vanuit jouw blauwdruk wil ontstaan en hoe je je praktijk vormgeeft vanuit innerlijk weten.

Het gaat in eerste instantie niet om resultaten, maar om vreugdevolle expressie. Het gaat erom dat jij creëert vanuit je essentie. Dan volgen de resultaten en de klanten die bij jou passen onvermijdelijk. Dat is de wet van aantrekking; de energetische logica van de natuurwetten.

In de sessie Ondernemen vanuit fun en flow kijken we naar wat je nodig hebt en waar je verlangen ligt. Zodat je op basis van inspiratie en vreugde (je eerste) stappen kunt zetten.

Hoe kun je boeken?

De sessie Ondernemen vanuit fun en flow vindt online plaats via Zoom.
Prijs per sessie: 85 eu per uur, elk volgend kwartier 15 eu.

Boek je sessie via de gele knop.
Zet bij de opmerkingen “fun en flow”.

Lees vooral ook even de tip hieronder!

Tip

Je kunt de kosten van deze sessie aftrekken als coachingskosten en in mindering brengen op je belastingaangifte (klik voor link).
Mogelijk is er een soortgelijke regeling in België. Vraag naar de mogelijkheden bij je belastingadviseur.

Betaling geschiedt achteraf via een tikkie. De factuur voor aftrek van de belasting volgt.


Hoe de EmotieGids startte vanuit flow

Een voorbeeld van toen ik zelf de opleiding deed, is dat bewegingsvrijheid voor mij enorm belangrijk was. Stiekem zag ik op tegen het ‘vastzitten’ aan een eigen praktijkruimte, en daarmee niet mijn verlangen naar vrijheid te kunnen volgen.

Al tijdens de opleiding kreeg ik het idee om online te gaan coachen. Dat was in die tijd een ondenkbare stap in de wereld van coaching, want voelen en face to face contact was een voorwaarde om verbinding te kunnen maken met je klant. Dat was de algemene tendens.

Volg je innerlijke impuls

Maar ik vertrouwde op mijn innerlijke impuls en dat werkte, zoals in 2020 wereldwijd duidelijk werd. De wereld ging op slot en ik was niet meer de enige die weet dat online coaching bijzonder goed werkt:

Zowel coach als cliënt in de comfortzone, lekker met een dekentje op de bank met een kopje thee erbij.

Ben je (bijna) coach?
Comfortzone

Veilig

Online coaching is niet alleen de ideale manier van werken voor mijzelf, maar ook voor mijn klanten heeft het een fantastische meerwaarde:

Mijn specifieke doelgroep blijkt in een veilige thuissituatie beter in staat te zijn om alles uit de sessie te halen, dan in de soms wat klinische omgeving van een praktijkruimte.

Dat is een mooi voorbeeld van hoe creëren van binnenuit werkt. Vertrouw op je innerlijke impuls. Ook als niet direct duidelijk is waar het toe leidt.

Creatie vanuit vreugde

Ik bedoel met mijn voorbeeld niet dat jij ook online zou moeten coachen, maar door op je innerlijke impuls te vertrouwen, en deze te volgen in flow, wordt je pad stap voor stap zichtbaar.

Vreugde toont ons de weg. We gebruiken jouw emoties en kiezen dat wat resoneert en je vreugdevol prikkelt. Dat geeft inzicht in wat past, bij wie je in essentie bent.

Zo maak je de juiste keuzes op basis van innerlijke leiding. Door naar je emoties te luisteren, creëer je de ideale setting voor jezelf en je (aanstaande) klantenkring.

En… je trekt zo de klanten aan die met jou resoneren. Win-win!

Weet je welkom!

Martina, 41 jaar – Coach in opleiding
Ik had oprecht het gevoel dat ik niet veroordeeld werd en dat kundige ogen mee keken. Het verbaasde me dat ik het voelen op een bepaald moment eng vond. Bij jou ‘aan de hand’ durfde ik dit stuk te voelen en het was helemaal niet eng. Ik weet nu welk thuisgevoel ik opzoek en hoe.


Tot ziens collega!