Ben je (bijna) coach?
Om daadwerkelijk sprongen te kunnen maken in je bedrijf heeft de EmotieGids de sessie Ondernemen vanuit fun en flow ontwikkeld. Volledig gericht op wat jij nodig hebt als (startend) coach.

De EmotieGids biedt ondersteuning
Als start-up loop je tegen een berg praktische stappen aan, voordat je überhaupt kunt nadenken over het coachen van klanten.
De EmotieGids biedt ondersteuning in hoe je je praktijk wilt gaan neerzetten door creatie van binnenuit. Ook als je al een praktijk hebt, en wilt gaan ondernemen vanuit flow.
Wat is Ondernemen vanuit flow?
Ik help je op weg door je te coachen aan de hand van je emoties.
Emoties wijzen ons de kortste weg naar binnen, naar je blauwdruk, dus we kijken naar wat er vanuit daar wil ontstaan en hoe je je praktijk vormgeeft vanuit innerlijk weten.
Het gaat in eerste instantie niet om resultaten, maar om vreugdevolle expressie van je ideeën, geheel in lijn met de natuurwetten. Denk bijvoorbeeld aan deze: Wat je uitzendt, trek je aan.
Het gaat erom dat jij creëert vanuit je essentie. Dan volgen de resultaten en de klanten die bij jou passen, onvermijdelijk. Dat is de wet van aantrekking; we volgen de energetische logica van de natuurwetten.
In de sessie Ondernemen vanuit fun en flow bekijken we wat je nodig hebt en waar je verlangens liggen. Zodat je op basis van inspiratie en vreugde je (eerste) stappen kunt zetten.
Hoe maak ik een afspraak?
De sessie Ondernemen vanuit fun en flow vindt online plaats via Zoom.
Prijs per sessie: 85 eu per uur, elk volgend kwartier 15 eu.
Betaling geschiedt achteraf via een tikkie. De factuur voor aftrek van de belasting volgt.
Je boekt je sessie via de gele knop.
Zet bij de opmerkingen “fun en flow”.
Lees vooral ook even de tip hieronder!
Tip
Je kunt de kosten van deze sessie aftrekken als coachingskosten en in mindering brengen op je belastingaangifte (klik voor link).
Mogelijk is er een soortgelijke regeling in België. Vraag naar de mogelijkheden bij je belastingadviseur.

Hoe de EmotieGids startte vanuit flow
Even een voorbeeld van mijzelf, toen ik nog met de opleiding bezig was: Bewegingsvrijheid was voor mij enorm belangrijk. Ik zag enorm op tegen het ‘vastzitten’ aan een praktijkruimte en daarmee niet mijn verlangen naar vrijheid te kunnen uitleven.
Al tijdens de opleiding kreeg ik het idee om online te gaan coachen. Dat was in die tijd een ondenkbare stap in de wereld van coaching, want voelen en face to face-contact was een voorwaarde om rapport te kunnen maken met je klant. Dat was de algemene tendens.
Volg je innerlijke impuls
Ik besloot te vertrouwen op mijn innerlijke impuls, -in lijn met zoals ik getraind was, en dat werkte. In 2020 werd dat wereldwijd duidelijk, we gingen in lockdown en al spoedig was ik niet meer de enige die weet dat online coaching bijzonder goed werkt.

Veilig
Online coaching is niet alleen voor mijzelf de ideale manier van werken, ook mijn klanten geeft het fantastische meerwaarde:
Mijn specifieke doelgroep blijkt in een veilige thuissituatie beter in staat te zijn om alles uit de sessie te halen, dan in de soms wat klinische omgeving van een praktijkruimte.
Dit is een voorbeeld van hoe creëren van binnenuit werkt: Vertrouw op je innerlijke impuls, ook als niet direct duidelijk is waar het toe leidt.
Creatie vanuit vreugde
Ik bedoel met mijn voorbeeld niet dat ook jij online zou moeten coachen, maar door op je innerlijke impuls te vertrouwen en deze te volgen in flow, wordt je pad stap voor stap steeds duidelijker.
Vreugde toont ons daarin de weg. We gebruiken jouw emoties en je kiest dat wat resoneert en je vreugdevol prikkelt. Dat geeft inzicht in wat past bij jouw blauwdruk. Zo maak je de juiste keuzes op basis van innerlijke leiding.
Luister naar je emoties en creëer de ideale setting voor jezelf en je (aanstaande) klantenkring, zodat je de klanten aantrekt die met jou resoneren. Win-win!
Resoneert dit? Luister dan naar je innerlijke gids en maak een afspraak met de gele knop.
Weet je welkom!
Martina, 41 jaar – Coach in opleiding
Ik had oprecht het gevoel dat ik niet veroordeeld werd en dat kundige ogen mee keken. Het verbaasde me dat ik het voelen op een bepaald moment eng vond. Bij jou ‘aan de hand’ durfde ik dit stuk te voelen en het was helemaal niet eng. Ik weet nu welk thuisgevoel ik opzoek en hoe.

