Voor innerlijke rust én levenslust

Coach de Coach

Dag aanstaande collega!

Doe je een opleiding tot coach, of heb je ‘m net afgerond?
Prachtig werk hè..

Maar … let’s get to business!

Ben je nog in opleiding?
En wil je weten hoe je in hemelsnaam die theorie toepast in de praktijk?
Liefst vóórdat je start met je proefcliënten?
Druk dan op de groene knop en ontdek hoe ik je kan helpen.

Ben je (bijna) afgestudeerd?
Heb je geen idee hoe of waarmee te beginnen?
Wil je je praktijk opbouwen vanuit flow en innerlijk weten?
Lees dan verder via de blauwe knop.

Coach de Coach

Coach de Coach

Een coachstudie rakelt van alles bij je op en zet je in proces.
Extra ondersteuning hierbij is geen luxe, maar broodnodig.

Daarvoor heb ik de Coach de Coach sessies ontwikkeld.

Voor coaches in opleiding biedt de EmotieGids een rijke aanvulling op je studie met de sessies Coach Plus interventie-uitleg en De EmotieGids als Oefencliënt.

Voor coaches met een praktijk (of als je net gaat starten):
Als je wilt ondernemen/creëren vanuit je innerlijke impuls is er voor jou de sessie Ondernemen vanuit fun en flow: Hier leer je de klanten aan te trekken die bij jou passen.

Hieronder wat meer uitleg.

Voor de Coach in Opleiding:

Twee kakelverse sessies, speciaal voor jou:

1. De EmotieGids als Coach Plus
De EmotieGids op de stoel van coach. We kijken naar je persoonlijke proces aan de hand van je emoties. Maar er is meer… in deze sessie vertel ik je hoe en welke technieken ik gebruik en waarom ik de interventie op dat specifieke moment inzet.

Een superleerzame praktijkervaring in aanvulling op je studie, waarmee je straks in openheid en met een innerlijk schone lei kunt starten met cliënten.

2. De EmotieGids als Oefencliënt
Jij op de stoel van coach, terwijl De EmotieGids als cliënt feedback geeft op jouw coaching. Niet perse qua interventies, want dat is mede afhankelijk van de cliënt en er zijn legio mogelijkheden.

Ik deel met je hoe je energetisch overkomt, je lichaamshouding, stem- en woordgebruik en meer. It’s all in the details.

Een rijke sessie waarin je je bewust wordt van hoe je als coach overkomt op client. We werken aan je triggers, overdracht en tegenoverdracht, hoe maak je rapport met je cliënt en hoe herken je trauma.

Voor meer informatie, klik op de groene knop.

Ben je (bijna) Coach?

Voor jou als (bijna) coach is er nu Ondernemen vanuit fun en flow.

We kijken naar je emoties. Vanuit deze richtingaanwijzers van je essentie wordt helder wat voor onderneming bij jou past.

Je creëert vanuit je zielslaag en trekt daardoor de klanten aan die precies bij jou passen. The law of attraction in vol bedrijf.

Meer informatie? Klik de gele knop.

Stap voor stap borrelen inzichten op en voel ik steeds meer wat er bedoeld wordt met uit jezelf leven. Dus de sessie met jou samen….. een ommekeer in mijn leven en ik ben jou daar enorm dankbaar voor!!

Vanmorgen sprak ik met iemand uit mijn intervisiegroep en zij benoemde dat ik de overtuiging dat er altijd verbinding moet zijn tussen mensen, ook mag loslaten. Ik voelde ineens dat het gaat om de verbinding met mijzelf. Als anderen verbinding wensen met mij, kan ik bevoelen of dat op dat moment kloppend is voor mij.

Toen ik hiermee bezig was, voelde ik dus mijn eigen leiding, mijn plezier en rust. Wauw eindelijk bevrijd van mijn (over)verantwoording voor de ander, voor harmonie met elkaar en bovenal voelde ik vertrouwen dat ieder, dus ook ik, toekomt wat nodig is. Uit dat grote veld! 

Ik kan je niet d.m.v. deze mail laten voelen hoelang ik al op weg ben om hier nu te zijn.
Ik begrijp dat er vast nog genoeg uitdagingen zullen volgen, maar dit voelt wel als een basis die ik nog nooit gevoeld heb! Ik weet nu!

O Henriette, wat een ommekeer en bevrijding. Dank! Dank! Dank!

Hedy, Coach in opleiding

Weet je welkom!

Tot ziens collega!